След като Васил Божков беше пуснат под домашен арест по едно от

...
След като Васил Божков беше пуснат под домашен арест по едно от
Коментари Харесай

Васил Божков с пресконференция от дома си ВИДЕО

След като Васил Божков беше пуснат под домакински арест по едно от делата против него, през днешния ден той дава конференция на страницата си във Facebook.

Бизнесменът дава отговор на въпросите на публицистите посредством видео връзка.

„ По делото против Борисов, Горанов и Арнаудова аз съм предпазен очевидец, не съм получавал оферти. Аз съм. Давах показания 4 часа “, сподели Васил Божков на конференцията.

" Спекулацията с моето връщане е операция на прокуратурата. Те получиха регулярното писмо за моето прибиране. Арабският термин е ектрадиране. Прибирането ми беше осуетено от Интерпол, след това потегли дело в Дубай, прибрах се непринудено самичък, без екстрадиция. Подписах декларация, връщам се по лична воля и отговорност ", уточни той.

По думите му връщането му няма нищо общо със промяната на основния прокурор Иван Гешев.



„ Държавата се ръководи от мафията, а отпред на нея е Бойко Борисов. Знаем по какъв начин работи мафията – който не е комфортен бива отхвърлен. Животът на мен и моите близки е мощно заплашен сега “. сподели Божков.

" Почти не познавах Алексей Петров, тъй че за какво се е случило това не мога да кажа ", акцентира той.

" С моята политическа притая „ Българско лято “ няма да учудваме в локалните избори. В България има едно голямо безмълвно болшинство – 60%, които не излизат да гласоподават. Борисов им проми мозъците, че нищо не зависи от тях. Ще се обърнем към тези хора и ще разчитаме на тяхната поддържа. Българинът би трябвало да знае, че всичко е в неговите ръце ", безапелационен бе Божков. 

" Политическа партия мога да ги отъждествя като комсомолската организация на ГЕРБ, ние сме срещу статуквото, а Борисов и Делян Пеевски са статуквото ", изясни още Божков.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР